• 2
  • Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του catering είναι η εγγύηση μας!

Προφίλ

Η εταιρεία Pavlos Christodoulou Catering με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο της κινητής μονάδας τροφοδοσίας είναι η εγγυημένη και αξιόπιστη σας επιλογή για να προσφέρεται ότι πιο εύγεστο και ξεχωριστό στους καλεσμένους σας. Διακρίνεται για τον  επαγγελματισμό και την εξειδίκευση της στην οργάνωση κάθε είδους κοινωνικής σας εκδήλωσης ( γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες, ονομαστικές εορτές, επετείους, παιδικά πάρτι, γενέθλια), καλλιτεχνικής -πολιτιστικές εκδήλωσης (φεστιβάλ, χοροί), όσο και επαγγελματικής ( Coffee Break, σεμινάρια, εκθέσεις, εγκαίνια, συνέδρια).

Μπορεί να φτιάξει για εσάς μοναδικά γευστικά εδέσματα και φαγητά από την παραδοσιακή κυπριακή και την διεθνή κουζίνα, με τα πιο αγνά και ποιοτικά υλικά και με γευστική αισθητική που θα ικανοποιήσουν και τις πιο απαιτητικές γευστικές προτιμήσεις.

Οι έμπειροι σεφ καθώς επίσης και το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό είναι οι άνθρωποι που  συμβάλουν δημιουργικά στη εκπλήρωση της κάθε σας επιθυμίας για ποιοτικό φαγητό και άψογη εξυπηρέτηση, με επαγγελματισμό, διακριτικότητα και συνέπεια.

Το άρτιο εξοπλισμένο εργαστήριο, τα ειδικά διαμορφωμένα αυτοκίνητα και ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός που παρέχει το Catering Pavlos Christodoulou, επιτρέπει να αναλαμβάνει με επιτυχία, οποιαδήποτε εκδήλωση, ανεξαρτήτου μεγέθους οπουδήποτε στην Κύπρο, στο χώρο που εσείς θα επιθυμείτε.

Η κινητή μονάδα τροφοδοσίας Pavlos Christodoulou Catering επενδύοντας πάντα στην συνεχή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της, καθώς και στην παρασκευή αποκλειστικά φρέσκων προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας εφαρμόζει στα πρότυπα εργαστήρια της το σύστημα διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.

Εγγύηση για την άριστη ποιότητα της δουλειάς μας και την αξιοπιστία μας σαν εταιρία, είναι οι αμέτρητοι ιδιώτες, δημόσιοι φορείς, επώνυμες εταιρίες κλπ που συνεργάζονται μαζί μας.

Στόχος της εταιρεία μας είναι η επιτυχία της εκδήλωσης που οραματίζεστε , προσφέροντας σε εσάς και στους καλεσμένους σας αξέχαστες στιγμές. Είμαστε δίπλα σας, για να πραγματοποιήσουμε με επαγγελματισμό και απόλυτη προσοχή στην λεπτομέρεια κάθε σας επιθυμία, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό σας καλεσμένο.