• 2
  • Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του catering είναι η εγγύηση μας!

Ελληνική Μπρουσκέτα

Υλικά

  • 12 φέτες ψωμί (γαλλική μπαγκέτα)
  • 1 ντομάτα
  • 5-6 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
  • Φέτα
  • Πιπεριές
  • Ελιές
  • Ελαιόλαδο
  • Ρίγανη

Εκτέλεση
Κόβουμε 12 φέτες  από την μπαγκέτα και τις τοποθετούμε σε ταψί στο οποίο έχουμε στρώσει πρώτα αντικολλητικό χαρτί.

Τις ραντίζουμε με ελαιόλαδο και απλώνουμε λίγο τριμμένο σκόρδο στην καθεμιά.

Κόβουμε τη ντομάτα σε μικρά κυβάκια (αφαιρούμε τα σπόρια).

Βάζουμε τη ντομάτα πάνω στις φέτες ψωμιού.

Τρίβουμε τη φέτα με τα χέρια μας πάνω από τη ντομάτα.

Προσθέτουμε τα μικρά κομματάκια πιπεριάς και τις ελιές (χωρίς κουκούτσι).

Ρίχνουμε και τη ρίγανη και βάζουμε τις μπρουσκέτες μας στο φούρνο να ψηθούν στους 200°C για 10-15′.

Όλα τα Tips & οι Συνταγές μας

  • Ανοιξιάτικη σαλάτα με φράουλες
    Υλικά 1 μαρούλι 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 ρόκα 1 ντομάτα 1 αγγουράκι 50 γραμμάρια φέτα 4-5 παξιμάδια της αρεσκείας σας ξύδι λάδι λεμόνι μέλι μια χούφτα καρύδια 5 ...
  • Πατάτες γεμιστές με τυρί και προσούτο
    Υλικά 9 μέτριες πατάτες 150 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο 100 γρ. προσούτο ψιλοκομμένο 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 φλιτζάνι κρέμα ...
  • Φτιάξτε μόνοι σας σάλτσα ντομάτας!
    Υλικά 1 κιλό ώριμες ντομάτες 3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουταλάκι ...
  • Χριστουγεννιάτικα Μπισκότα
    Υλικά 100 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ ζάχαρη 1 αυγό 280 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 ...
  • Μηλόπιτα
      Υλικά: 4 αυγά 1 κουταλιά της σούπας κανέλλα ξύσμα από λεμόνι 1/4 φλυτζάνι ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας χυμό ...
Περισσότερα Tips & Συνταγές